Vicente Huedo

Vicente Huedo Diaz Carrasco va néixer a Socuéllamos (La Manxa) l’any 1955, fou el fill gran d’una família de classe mitjana.  Quan tenia 12 anys va participar en un concurs de Dibuix al seu institut, i el jurat li va atorgar el primer premi davant la incredulitat del director del centre.
L’estiu de 1974 va fer estada per primer cop a Girona animat pel germà del seu amic Lluís, en Sebas Parra que ja feia temps que s’hi havia instal·lat i va tenir la sort de poder exposar a la Galeria LA GÀBIA, i  va tenir un fort ressò en l’àmbit gironí.
 Torna a Alacant i es matrícula a la facultat de Belles Arts de València, on queda  decebut davant d’uns ensenyaments artístics molt tradicionals i acadèmics. Decideix instal·lar-se a Girona.
És un dels membres fundadors de l’ADAG, en la qual participa en tota mena d’actes i exposicions: Drets Humans, homenatge a Carles Rahola... Participa en moltes exposicions individuals i col·lectives a Girona,  Barcelona, Sant Sebastià, Madrid, Valdepeñas, Socuéllamos, Alacant…
Com ja era habitual segueix guanyant o classificant-se en diversos concursos de Dibuix i  Pintura: Diputació de Girona, Revista Llavor, Primer Premi Nacional de Dibuix al certamen d’Arts Plàstiques de Valdepeñas, Premi Internacional de Dibuix Joan Miró…
Cap a l’any 1984 ja té un cert prestigi i comença a rebre encàrrecs d’obres i cartells…. I Al 1986 entra a exercir com a professor de l’Escola Municipal de Belles Arts de Girona on encara continua.
Al 1983 realitza l’espectacular mural de 80m2 de la carretera de Santa Eugènia (Girona) malauradament avui ja desaparegut, i més endavant el mural de la façana del carrer de la Força del popular cafè L’ARC, el mural de la Sala Platea.. fins i tot participa en l’Exposició Europea sobre murals urbans que té lloc, l’any 1991, a l’hivernacle del Parc de la Ciutadella de Barcelona.
Exposa regularment a la Galeria d’Art EL CLAUSTRE de Girona.

Més informació: visita la següent web

                                      Clica sobre les miniatures per veure els pictòlits ampliats.

Cap comentari:

Publica un comentari