Mercè Riba

Mercè Riba, escultora i gravadora, neix a Barcelona el 8 de juliol de 1952  en una família de literats i artistes. Als 10 anys l’inicia en el dibuix i la pintura el pintor Garcia Llort i segueix els estudis d’art en la seva ciutat natal, titulant-se en escultura a l’Escola Massana i llicenciant-se en pintura i escultura en la Facultat de Belles Arts de Sant Jordi.
Entre el 1978 i el 1982 forma part del col·lectiu d’artistes Taller Nou, on pren contacte amb les tècniques calcogràfiques.
En 1979 es trasllada a Llampaies  on troba l’entorn ideal per viure-hi. Restaura un antic mas  dins aquest petit poble empordanès on instal·la el taller d’escultura i de gravat. Des de llavors desenvolupa la seva vida i la seva obra artística dins la pau i el recolliment que l’hi ofereix aquest paratge rural gironí.

Ha exposat a les galeries  Eude i Tuset de Barcelona, Al Centre Cultural de la Mercè, als Banys Àrabs, al Palau de Caramany de Girona, Coclêa de Camallera, a La Galeria de Figueres i la Galeria Carlos Lozano i Galeria La Riba de Cadaqués, així com  a galeries de Madrid, Bilbao, New York, Ginebra, Edimburg, Luxemburg, Brussel·les, Amberes, Gand, Nimes i Perpinyà i Sant Genís des Fontaines)
Pàgina Web de l'autora www.merceriba.com 

Clica sobre les miniatures per veure-les ampliades

Cap comentari:

Publica un comentari